Rekond Knivsta

Vi tar hand om din bil på bästa sätt – Rekond i närheten av Knivsta

Mekta bilservice

Varmt välkommen till Mekta Bilservice, här erbjuder vi ett brett utbud av bland annat rekond och biltvätt. Företaget har sedan starten 2018 erbjudit kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar till såväl privatpersoner som företag. Vi sitter på en mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar med stor passion, vår verkstad är vårt andra hem!

Vi använder endast kvalitetssäkrade produkter och metoder, för att kunna uppnå snygga resultat som håller i längden. När du lämnar in bilen till oss kan du alltid känna dig trygg, vi arbetar med stor noggrannhet och lämnar ingenting halvdant. Här får du ett arbete som präglas av kvalitet, och självklart till ett konkurrenskraftigt pris. Du hittar oss i närheten av Knivsta!

Rekond

Med noggrannhet och omsorg ger vi din bil en rekond som uppfyller alla dina förväntningar. Vi utför en komplett rengöring som skapar den där härliga nybilskänslan. Mekta Bilservice är det självklara valet för dig i Knivsta! Läs gärna mer om våra tjänster här.

Nöjda kunder

För oss är nöjda kunder A och O, vår ambition är att du ska känna dig helt nöjd med både arbete och bemötande. Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med deras bilar och vi är väldigt tacksamma för de lovord vi mötts av. Nu ser vi framemot att få ge din bil en ordentlig rengöring!

Kontakta oss

Du hittar vår bilverkstad i närheten av Knivsta och hit välkomnar vi både företag och privatpersoner. Är du intresserad av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Kika gärna in på vår Facebook för erbjudanden och nyheter. Boka din tid redan idag!

Omdömen från kunder

”Bra bemötande och snabbt jobbat.”

”Väldigt bra service! Snabba, trevliga och proffsiga! Skulle utan problem byta däck där igen. Billigt också!”

”Mycket tillmötesgående. Vänligt bemötande.”

”Trevligt bemötande, klar och tydlig kommunikation och klart på utsatt tid. Priset blev exakt enligt överenskommelse.”

”Grymt, enastående service. Kan varmt rekommenderas.”

”Mkt nöjd. Dom fixade bilen medan jag väntade.”

”Snabbt och bra bemötande”