Däckhotell Tierp

Mekta Bilservice – Prisvärt däckhotell i närheten av Tierp

Mekta bilservice

Varmt välkommen till Mekta Bilservice, vi är en verkstad som erbjuder bland annat däckhotell, byte och försäljning av däck. Företaget har sedan starten 2018 erbjudit kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar till såväl privatpersoner som företag. Vi sitter på en mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar med stor passion, vår bilverkstad är vårt andra hem!

Vid hjulskifte arbetar vi med stor noggrannhet samt att vi alltid använder oss av säkra metoder och tekniker, när du lämnar in bilen till oss kan du alltid känna dig trygg. Däcken som vi säljer är från etablerade varumärken med högt anseende på marknaden. Vi har både sommar- och vinterdäck, nya samt begagnade. Vår verkstad hittar du i närheten av Tierp!

Däckhotell

Till ett konkurrenskraftigt pris kan vi erbjuda en utmärkt lösning för bilens sommar- eller vinterdäck. Vi förvarar dina däck och hjälper dig självklart med skiftningen om så önskas. Vi är det självklara valet av däckhotell för dig i Tierp!

Nöjda kunder

För oss är nöjda kunder A och O, vår ambition är att du ska känna dig helt nöjd med både arbete och bemötande. Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med deras bilar och vi är väldigt tacksamma för de lovord vi mötts av. Nu ser vi framemot att få hjälpa dig! 

Kontakta oss

Du hittar vår verkstad i närheten av Tierp och hit välkomnar vi både företag och privatpersoner. Är du intresserad av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Kika gärna in på vår Facebook för erbjudanden och nyheter. Boka din tid redan idag!

Omdömen från kunder

”Bra bemötande och snabbt jobbat.”

”Väldigt bra service! Snabba, trevliga och proffsiga! Skulle utan problem byta däck där igen. Billigt också!”

”Mycket tillmötesgående. Vänligt bemötande.”

”Trevligt bemötande, klar och tydlig kommunikation och klart på utsatt tid. Priset blev exakt enligt överenskommelse.”

”Grymt, enastående service. Kan varmt rekommenderas.”

”Mkt nöjd. Dom fixade bilen medan jag väntade.”

”Snabbt och bra bemötande”