Bilverkstad Uppsala

Mekta Bilservice – Bilverkstad i närheten av Uppsala

Mekta bilservice

Varmt välkommen till Mekta Bilservice, här erbjuder vi allt från service och reparationer till förvaring och byte av däck. Företaget har sedan starten 2018 erbjudit kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar till såväl privatpersoner som företag. Vi sitter på en mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar med stor passion, vår bilverkstad är vårt andra hem!

Vi använder endast kvalitetssäkrade produkter och metoder, för att kunna uppnå resultat som håller i längden. När du lämnar in bilen till oss kan du alltid känna dig trygg, vi arbetar med stor noggrannhet och lämnar ingenting halvdant. Här får du ett arbete som präglas av kvalitet, och självklart till ett konkurrenskraftigt pris. Vår verkstad hittar du i Uppsala!

Bilverkstad 

Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi utföra det mesta i vår verkstad! Vi hjälper dig med reparationer, däckbyten, optimering och mycket mer därtill. Mekta Bilservice är det självklara valet av bilverkstad i Uppsala! Läs gärna mer om våra tjänster här.

Nöjda kunder

För oss är nöjda kunder A och O, vår ambition är att du ska känna dig helt nöjd med både arbete och bemötande. Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med deras bilar och vi är väldigt tacksamma för de lovord vi mötts av. Nu ser vi framemot att få hjälpa dig! 

Kontakta oss

Du hittar vår bilverkstad i Uppsala och hit välkomnar vi både företag och privatpersoner. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Kika gärna in på vår Facebook för erbjudanden och nyheter. Boka din tid redan idag!

Omdömen från kunder

”Bra bemötande och snabbt jobbat.”

”Väldigt bra service! Snabba, trevliga och proffsiga! Skulle utan problem byta däck där igen. Billigt också!”

”Mycket tillmötesgående. Vänligt bemötande.”

”Trevligt bemötande, klar och tydlig kommunikation och klart på utsatt tid. Priset blev exakt enligt överenskommelse.”

”Grymt, enastående service. Kan varmt rekommenderas.”

”Mkt nöjd. Dom fixade bilen medan jag väntade.”

”Snabbt och bra bemötande”