Bilservice Tierp

Vi tar hand om din bil på bästa sätt – Mekta Bilservice i närheten av Tierp

Mekta bilservice

Varmt välkommen till Mekta Bilservice, här erbjuder vi allt från service och reparationer till förvaring och byte av däck. Företaget har sedan starten 2018 erbjudit kostnadseffektiva och kvalitativa lösningar till såväl privatpersoner som företag. Vi sitter på en mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar med stor passion, vår verkstad är vårt andra hem!

Vi använder endast kvalitetssäkrade produkter och metoder, för att kunna uppnå resultat som håller i längden. När du lämnar in bilen till oss kan du alltid känna dig trygg, vi arbetar med stor noggrannhet och lämnar ingenting halvdant. Här får du ett arbete som präglas av kvalitet, och självklart till ett konkurrenskraftigt pris. Du hittar oss i närheten av Tierp!

Bilservice

Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi utföra det mesta som har med bilservice att göra! Vi hjälper dig med reparationer, oljeservice, felsökningar och mycket mer därtill. Mekta Bilservice är det självklara valet för dig i Tierp! Läs gärna mer om våra tjänster här.

Nöjda kunder

För oss är nöjda kunder A och O, vår ambition är att du ska känna dig helt nöjd med både arbete och bemötande. Genom åren har vi hjälpt flertalet kunder med deras bilar och vi är väldigt tacksamma för de lovord vi mötts av. Nu ser vi framemot att få ge din bil en komplett bilservice!

Kontakta oss

Du hittar vår bilverkstad i närheten av Tierp och hit välkomnar vi både företag och privatpersoner. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Kika gärna in på vår Facebook för erbjudanden och nyheter. Boka din tid redan idag!

Omdömen från kunder

”Bra bemötande och snabbt jobbat.”

”Väldigt bra service! Snabba, trevliga och proffsiga! Skulle utan problem byta däck där igen. Billigt också!”

”Mycket tillmötesgående. Vänligt bemötande.”

”Trevligt bemötande, klar och tydlig kommunikation och klart på utsatt tid. Priset blev exakt enligt överenskommelse.”

”Grymt, enastående service. Kan varmt rekommenderas.”

”Mkt nöjd. Dom fixade bilen medan jag väntade.”

”Snabbt och bra bemötande”